Grafológia

Akiben zűrzavar van – zűrzavart hoz létre környezetében. Akiben rend van – rendet teremt maga körül.

 

A grafológia szerepe a megelőzésben

Réges régen az emberek úgy gondolták, hogy az írás az Istenek ajándéka. Ezért csak a beavatottak használhatták az írást, hisz ennek segítségével teremtettek kapcsolatot velük.

Egyiptomban Tothnak hívták a mindentudás Istenét. Sámánjaink pedig a rovópálcával jósoltak.

Amióta az ember használja az írást, azóta foglalkoztatja is, hogy mennyire mutatja meg az írásunk a hangulatunkat, érzéseinket, érzelmeinket, hogy hogyan alakítjuk a különböző kapcsolatainkat, és még sorolhatnám.

Feljegyezték Julius cézárról, hogy tanácsadói az írása alapján következtettek hangulatára.

István király pedig halállal büntette az íráshamisítókat.

Sokan foglalkoztak az írás és a személyiség összevetésével, olyanok, akik emberekkel foglalkoztak, papok, pszichológusok, orvosok, költők, festők, és még lehet sorolni.

Az orovosok beteg emberek írását vizsgálták, és azt tapasztalták, hogy azonos betegség körbe tartozó emberek hasonló deformításokat mutatnak. Azonban azt is észrevették, hogy vannak emberek, akik még egészségesnek mondhatók, és mégis ugyanolyan jeleket visel az írásuk. Keresték az okát, hogy miért is van ez így, majd keresték azokat a lelki problémákat, melyek azonosak voltak a beteg és az egészséges emberek közt. Megállapították, hogy minden betegség mögött valamilyen lelki háttér van, és, ha ezt rendbe tudják tenni, akkor a betegség is gyógyul, akár vissza is lehet fordítani egy- egy kialakult kort.

Mivel az írásunk nem hazudik, és mindig megmutatja, hogy az írást adó személy milyen lelki problémákkal küszködik, ha ez időben észre van véve, akkor megfelelő életmód váltással akár meg is előzhető az adott betegség.

 Napjainkban egyre több helyen alkalmazzák az írást korházakban, ahol olyan betegeket kezelnek, akiknek valamilyen agyi sérülésük van, és ezeket a betegeket újra tanítják írni, ezzel gyorsítva a gyógyulásukat.

 

Problémáid vannak a párkapcsolatban? Nem érzed jól magad a munkahelyeden? Válasz úthoz érkeztél, és nem tudod, hogyan döntsél? Egyszerűen kíváncsi vagy, mit mutat az írásod? Gyereknevelési problémáid vannak? Szeretnéd tudni, hogy miért kerülsz újra és újra ugyan olyan kellemetlen helyzetbe?

Ha úgy gondolod, hogy tudok segíteni, keress meg. 

Elérhetőségeim:

Kopcsándi Gyuláné Zsuzsa

tel.: 20 457-21-76

skyp.: kopcsandi.gyulane

e-mail.: zsuzsika5902@gmail.com

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 45
Tegnapi: 22
Heti: 67
Havi: 326
Össz.: 124 442

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: A grafológia szerepe a megelőzésben
Grafológia - © 2008 - 2018 - zsugrafi.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen honlap készítő az Ön számára is használható! A saját honlapok itt: Ingyen honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »